Бивш агент на КГБ обясни, че руският президент Владимир Путин страда от

...
Бивш агент на КГБ обясни, че руският президент Владимир Путин страда от
Коментари Харесай

Бивш агент на КГБ: Путин страда от деменция, параноята му го превръща в луд

Бивш сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) изясни, че съветският президент Владимир Путин страда от деменция в ранна фаза и добави, че " параноята му го трансформира в вманиачен ". Британският всекидневник " Сън " цитира думите на 62-годишният някогашен разузнавач - Борис Карпичков, съгласно който даже най-близките хора от обкръжението на Путин не са изцяло наясно със здравословното положение на президента.

Борис Карпичков, който сега живее в Обединеното кралство, показа, че " Путин вижда доста предатели към себе си ", а тематиката за здравето му е " изключително деликатна ". По думите му съветският държавен глава страда от Паркинсон и от деменция, които са още в начален стадий.

Макар да не съм доктор, съществува голямо безпокойствие поради здравословните проблеми на Путин, които евентуално са резултат от спортни контузии от младостта му, добави още някогашният разузнавач от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). От Кремъл отхвърлят изрично слуховете, че президентът Путин, който през октомври би трябвало да навърши 70 години, има здравословни проблеми.

Говорителят на президента – Дмитрий Песков, нееднократно е заявявал, че здравословното положение на Путин е " чудесно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР